Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Центральному парку культури і відпочинку ім М. Горького відкрився Сімейно-розважальний центр

У Центральному парку культури і відпочинку ім М. Горького відкрився Сімейно-розважальний центр

Сьогодні у Центральному парку культури і відпочинку ім М. Горького відбулося урочисте відкриття Сімейно-культурного центру. У заході взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес та заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов. «Для нас дуже важлива спільна діяльність, яка дозволяє отримувати такі результати, як сьогоднішнє свято в парку Горького. Тут зібралося безліч харків'ян і гостей міста, які бачать, що всі плани, які ми намічали, в цьому парку реалізовані. Сьогодні, в цей чудовий день, хочу подякувати всім - батькам, дітям, іншим відвідувачам парку - за те, що ми навчилися поважати працю людей, які створюють такі прекрасні місця в Харкові. Я хочу подякувати директорові підприємства «Стальконструкція» Сергію Євелю, який виконав обіцянку, і 1 червня ми відкриваємо ще один об'єкт цього парку - сімейно-розважальний центр. Цей центр буде працювати і взимку, і влітку. Бажаю батькам, щоб їхні діти були щасливими і успішними. Діти - це не тільки наше майбутнє, вони візьмуть у нас естафету. А ми й далі будемо відроджувати Харків, і не тільки його центральну частину, а й місця нашого проживання, вулиці, сквери й парки», - зазначив, відкриваючи центр, Геннадій Кернес.

Сімейно-розважальний комплекс складається з трьох зон. У першій встановлено пневматичне обладнання, гармати різного розміру, фонтани та інші атракціони, які дозволяють дітям одночасно грати десятком тисяч різнокольорових м'яких кульок. Друга зона називається «Вежі» і складається з батутів, мотузяних атракціонів, гірок різних конфігурацій. Третя зона – «Комашка», для дітей до 4 років. Одночасно в центрі можуть лазити, стрибати, бігати і розважатися близько півтисячі дітей.

Додатково центр обладнаний інтерактивною підлогою з різними іграми, ігровими автоматами і відеосимуляторами для всіх віків.

Довідка: Будівництво Сімейно-розважального центру в Центральному парку культури і відпочинку ім М. Горького почалося в 2011 році. Його загальна площа близько 2 тисяч квадратних метрів. В основі Сімейно-розважального центру – вироблений в Канаді дитячий ігровий комплекс, вартість обладнання – 1,5 мільйона доларів.