Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков привітав краснокутських школярів із завершенням навчального року

Андрій Моченков привітав краснокутських школярів із завершенням навчального року

31 травня у Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснокутської районної ради Харківської області відбувся випускний вечір, в якому взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков, голова Краснокутської РДА Віктор Ечкенко та голова райради Віктор Бутенко. «Шановні випускники, сьогодні найзнаменніша шкільна подія – ваш випускний вечір, до якого ви прямували цілі одинадцять років. Протягом цього часу ви багато чого навчилися, і придбали знання, котрі будуть вам потрібні і поза шкільної лави. Я вітаю вас із тим, що сьогодні ви робите перший крок у справжнє доросле життя», – зазначив Андрій Моченков.

Він також привітав вчителів і батьків сьогоднішніх випускників з їхнім сьогоднішнім святом. Протягом заходу випускники продовжили традицію вшановувати тих, хто завоював Перемогу у Великій Вітчизнянім війні і поклали квіти до обеліска Слави.

Також випускники подякували за науку рідній школі та своїм вчителям, виконали пісні та станцювали останній шкільний вальс.

У закладі 14 випускників 11 класу, з них претендентів на нагородження золотою та срібною медалями – 3.

Теги