Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможцям третіх Дельфійських ігор вручили нагороди

Переможцям третіх Дельфійських ігор вручили нагороди

Сьогодні у Малій залі Будинку рад відбулося вручення щорічних стипендій учням шкіл естетичного виховання «Надія Слобожанщини» в 2013 році та вручення золотих медалей переможцям Дельфійських ігор Слобожанщини (Надежда. Молодість. Талант.) В галузі культури і мистецтва. Нагороди учням шкіл естетичного виховання вручав заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін. Він підкреслив, що сьогоднішній день - свято для всієї Харківської області.

«Сьогодні у нас прекрасний день. Напередодні дня захисту дітей, у Рік творчості, який оголосив Президент України Віктор Янукович від імені голови ХОДА Михайла Добкіна, я вітаю всіх стипендіатів та переможців Дельфійських ігор. Для вас, діти, це перший крок, але це перший крок до успіху, до творчого розвитку, і я хочу від усієї душі побажати вам успіху, радості від того, чим ви займаєтеся. Нехай вас завжди супроводжує і успіх, адже ви - майбутнє нашої країни. Щастя вам і здоров'я», - звернувся до присутніх заступник голови ХОДА.

Також Євген Савін розповів, що за дорученням губернатора Харківської області Михайло Добкіна Департамент культури і туризму ХОДА приступив до створення бази талановитих дітей Харківщини. Учні шкіл естетичного виховання та переможці Дельфійських ігор стануть першими, хто потрапив у цей офіційний список.