Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківської області ямковий ремонт доріг виконано на 80%

В Харківської області ямковий ремонт доріг виконано на 80%

Сьогодні в ході відеоконференції для роз'яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ на тему: «Результати проведення ремонтних робіт на дорогах України» начальник Служби автомобільних доріг Харківської області з експлуатаційного утримання Сергій Пляка зазначив, що в Харківській області на 80% виконано ямковий ремонт і ремонтні роботи тривають.

Начальник Служби автомобільних доріг Харківської області з експлуатаційного утримання також підкреслив, що сьогодні є проблеми з фінансуванням робіт, а саме - ремонту доріг комунальної власності.

Голова Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор» Євген Прусенко в ході відеоконференції зазначив, що цього року взимку дороги були пошкоджені майже в два рази більше, ніж у минулому. Якщо в 2012 р. за зиму було пошкоджено 2,4 млн.км доріг, то цього року - 4,7 млн.км. На сьогодні ямковий ремонт проведено на 3,1 млн.км, в тому числі на дорогах державного значення - 2,5 млн.км (залишилося відремонтувати 200 км). На дорогах місцевого значення ремонту підлягають ще 1,3 млн.км. Ремонт планується завершити до кінця червня.

Теги