Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Слухачі Школи юного журналіста взяли участь у творчому майстер-класі в галереї «Бузок»

Слухачі Школи юного журналіста взяли участь у творчому майстер-класі в галереї «Бузок»

Сьогодні після практичних занять у редакції газети «Слобідський край» та студії Харківського обласного телебачення слухачі Школи юного журналіста при управлінні у справах преси та інформації ХОДА відвідали Алею почесних гостей кінофестивалю «Харьковская сирень» та оглянули картини, представлені в інформаційно-виставковому центрі «Бузок». Експозиція галереї змінюється в середньому раз на 2 тижні. В даний час в «Бузку» представлена ​​групова виставка під назвою «Початок». «Експозиція «Початок» – це роботи художників, які не мають професійної освіти. Сьогодні її побачили діти, які тільки починають свій професійний і творчий шлях. Для них це приклад того, чого можна досягти, маючи гаряче прагнення до творчості», – зазначила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

Як повідомила директор інформаційно-виставкового центру «Бузок» Алла Суфранова, галерея була відкрита після реконструкції 5 квітня 2013 року. Крім експозиції картин вона дозволяє проводити прес-конференції, презентації та майстер-класи, оскільки оснащена сучасним потужним обладнанням: аудіо- та відеосистемами, плазмовими екранами і проекторами.

Також у центрі «Бузок» для юнкорів був проведений майстер-клас з виготовлення популярної прикраси – браслета «Шамбала». Слухачі Школи виготовили браслети власними руками і забрали з собою в якості талісманів на вдачу.