Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги місцевого значення будуть передані в управління місцевої влади

Дороги місцевого значення будуть передані в управління місцевої влади

Про це сьогодні в ході відеоконференції для роз'яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ на тему: «Результати проведення ремонтних робіт на дорогах України» розповів голова Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» Євген Прусенко. «В даний час триває реорганізація управління дорогами загального користування місцевого значення для того, щоб передати ці дороги в управління місцевої влади. Сам розподіл ресурсів на експлуатаційне утримання поточного ремонту доріг здійснюється відповідно до методик, затверджених спільним наказом Міністерства інфраструктури та Міністерства фінансів», - зазначив Євген Прусенко.

Також голова Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» пояснив, що при виділенні фінансування враховується довжина доріг, інтенсивність руху, особливості експлуатації доріг в гірській місцевості і багато інших показників.

«Ми працюємо за цим принципом. Кожна область, отримуючи дорогу в сферу свого управління, отримає до неї і необхідні матеріальні ресурси», - зазначив він.