Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підбито підсумки ХIV Всеукраїнського студентського конкурсу «Аудитор - 2013»

Підбито підсумки ХIV Всеукраїнського студентського конкурсу «Аудитор - 2013»

Сьогодні в малій залі Будинку Рад відбулося урочисте нагородження переможців ХIV Всеукраїнського студентського конкурсу «Аудитор - 2013». У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма, голова Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону Віль Бакіров, президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий, ректори провідних вищих навчальних закладів міста, викладачі. У ході урочистої церемонії заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма подякував усім, хто допомагає в організації та проведенні конкурсу протягом 14 років, і зазначив, що вважає подібну роботу істинним патріотизмом.

«Наше місто - столиця науки і студентства. Підтвердженням цього є, в тому числі, численні форуми, конференції та олімпіади, які проводяться на Харківщині. У сучасному світі наука швидше розвивається, якщо має підтримку з боку держави та бізнесу і, на щастя, Харківщина не обділена меценатами, які підтримують і допомагають цій галузі», - сказав заступник голови ХОДА.

Ігор Шурма також підкреслив, що підтримка молодих фахівців це запорука подальшого успішного розвитку бізнесу в Україні. І для переможців сьогодні найголовніше - не зупинятися на досягнутому. Потрібно завжди бути незадоволеним собою, завжди працювати, прагнути до більшого, адже саме так, помиляючись і борючись, можна досягти бажаного.

Всі переможці отримали премії та стипендії, а також цінні подарунки. Перше місце в конкурсі виборола студентка Харківського економічного університету Катерина Федоренко.

Довідка. Конкурс для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів проходить вже 14 років за підтримки Міністерства освіти України, Харківської обласної державної адміністрації та Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону. У 2013 році в конкурсі брали участь понад 1500 студентів з Харкова, Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Сімферополя, Львова, Запоріжжя та інших міст України.