Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуївській художній школі ім. І.Ю. Рєпіна планується відкрити клас дизайну

У Чугуївській художній школі ім. І.Ю. Рєпіна планується відкрити клас дизайну

В Чугуївській художній школі ім. І. Рєпіна навчається 170 дітей, які вивчають живопис, графіку, батік і скульптуру, вчаться робити ляльки. Як повідомив сьогодні директор школи Володимир Непомнящий, найближчим часом в установі в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо створення умов для естетичного виховання дітей планується також відкрити клас дизайну. «Цей предмет є в навчальних програмах, є аудиторія для цього, але немає необхідного обладнання. Крім того, нам необхідно мультимедійне обладнання для навчання та презентацій. Все ж я сподіваюся, що цього року нам вдасться відкрити цей клас, тому що він точно буде затребуваним», - підкреслив він.

За словами Володимира Непомнящего, художня школа користується популярністю в Чугуївському районі, і щорічно багато дітей хочуть стати її учнями. На даний момент в установу приймають дітей від 9 років, навчання ведеться 5-6 років. Багато вихованців школи стають лауреатами різних конкурсів.

«Наші вихованці беруть активну участь у різних конкурсах і фестивалях і дуже часто привозять звідти нагороди. Для нас це дуже важливо, адже кожна перемога учня - це перемога і школи, і міста, і області», - підкреслив Володимир Непомнящий.