Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав учнів Хорошевської школи із закінченням навчального року

Юрій Сапронов привітав учнів Хорошевської школи із закінченням навчального року

Сьогодні у Хорошевській загальноосвітній школі I-III ступенів Харківського району відбулося свято «Останній дзвоник». Привітати дітей з закінченням навчального року приїхали заступник голови Харківської ОДА Юрій Сапронов та голова Харківської районної державної адміністрації Віталій Збукарь.

«Сьогодні, напевно, для кожного з нас день, якого хтось з трепетом чекав, хтось сподівався на краще, хтось не хотів, щоб цей день настав так швидко. Сьогодні ви дійсно вступаєте у доросле життя. Воно непросте і буквально через кілька років ви згадаєте, що кращими роками у вашому житті були саме ті, які ви провели в цій школі. За ці роки ви багато працювали, ще більше трудилися ваші батьки. Пам'ятайте вашу школу, першого вчителя, найголовніше - вклоніться батькам. У добру путь дорогі випускники», - сказав Юрій Сапронов учням школи.

Також він передав подарунки школі та вручив грамоти кращим випускникам Хорошевської загальноосвітньої школи. Крім цього, Юрій Сапронов додав, що він візьме шефство над даним навчальним закладом.

«Перший раз я був у цій школі в минулому році. Я відчув тут якусь щирість, чистоту, захотілося допомогти. Тоді був відремонтований актовий зал, закуплені книги в бібліотеку і частково замінено вікна. Будемо і далі допомагати. Бо школа багато чого ще потребує: багато проблем з енергозбереження, опалення у класах. А це означає, що потрібні сучасні пластикові вікна, дуже багато обладнання - класні дошки, комп'ютери, спортивна зала потребує ремонту. Крім цього, біля школи необхідно зробити нормальний баскетбольний майданчик, щоб діти могли займатися спортом», - підкреслив заступник голови ОДА.