Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонтні роботи в органній залі Харківської філармонії планується завершити наприкінці 2013 року

Ремонтні роботи в органній залі Харківської філармонії планується завершити наприкінці 2013 року

Про це в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні розповів директор Департаменту культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов. Він зазначив, що Харківська філармонія - одна з передових установ не тільки на Харківщині, а й в Україні.

«Це об'єкт національного масштабу, і нам є чим пишатися. Ті проекти та інновації, які впроваджує Харківська філармонія, завжди затребувані у жителів Харкова і області, а також у гостей нашого регіону. Так, під час свого робочого візиту до Харкова, перший заступник міністра культури України Тимофій Кохан відвідав філармонію і залишився в захваті від побаченого», - сказав директор Департаменту культури і туризму ХОДА.

Говорячи про терміни закінчення будівельних робіт у Харківській філармонії, Дмитро Кузнєцов відзначив, що наприкінці 2013 року будуть завершені роботи в органній залі, а до кінця 2014 року перший пусковий комплекс філармонії буде завершений.

Також, за словами Дмитрf Кузнєцова, в даний час укладено угоду з німецькою фірмою про розробку звукового проекту - це буде унікальне явище з точки зору поліфонії для органної зали.