Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбудеться майстер-клас з акварельного живопису

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбудеться майстер-клас з акварельного живопису

28 травня о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва відбудеться майстер-клас з акварельного живопису. З основними технічними прийомами та особливостями акварельного живопису учасників майстер-класу познайомлять студентки Харківського художнього училища, учасниці виставки «Дарую майстерність» в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Валерія Савченко та Богдана Назаренко. Художниці поділяться секретами своєї майстерності, розкажуть про основні правила роботи в техніці акварелі і допоможуть створити кожному з присутніх свій маленький мальовничий шедевр.

Акварель вважається однією з найбільш складних і красивих живописних технік, що дають неповторну прозорість і легкість зображенню, тонкі колористичні відносини і неповторні переливи кольору. Участь у майстер-класі – за попереднім записом, кількість місць обмежена. Довідки за тел.: 717-10-40, 067-703-08-03.

Нагадаємо, що 3-а виставка викладачів і студентів Харківського художнього училища відкрилася 16 травня і буде експонуватися до 1 червня 2013 року.