Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уряд виділив кошти на будівництво та реконструкцію 4 об'єктів у Харківському регіоні

Уряд виділив кошти на будівництво та реконструкцію 4 об'єктів у Харківському регіоні

Кабінет Міністрів України затвердив перелік пріоритетних проектів розвитку в регіонах в 2013 році. У цілому буде побудовано і реконструйовано 145 об'єктів. Серед них - лікарні, школи, дитсадки, житлові будинки, мистецькі заклади, а також об'єкти дорожньої інфраструктури, житлово-комунального господарства, фізичної культури і спорту. На реалізацію цих заходів виділено 684,2 млн. грн. з державного фонду регіонального розвитку.

«Розвиток регіонів - це один із пріоритетів Стратегії розвитку України. Уряд виділив фінансування у розмірі понад 680 млн. грн. на будівництво та реконструкцію 145 об'єктів в областях. Проведені роботи дозволять розширити та оновити інфраструктуру міст і районів країни, а також оновити соціально важливі об'єкти», - зазначив Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

Серед об'єктів Харківської області, на яких буде вестися будівництво та реконструкція в 2013 році, відзначені наступні: реконструкція водоводу від вул. Ахсарова (магазин «Топольок») до автозаправної станції «Діброва» по вул. Дерев'янко в м. Харкові; будівництво колектора зливової каналізації від пр. 50-річчя СРСР до водоймища в районі вул. Морозова в м. Харків; реконструкція приміщень травматологічного і ревматологічного відділення 8-го поверху головного лікувального корпусу, приміщення під облаштування Центру екстреної допомоги та медицини катастроф комунального закладу охорони здоров'я «Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»; будівництво багатофункціонального фізкультурно- оздоровчого комплексу в м. Вовчанську.