Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Потрібно постійно приділяти виняткову увагу соціально-економічному розвитку сільських територій. Віктор Янукович

Потрібно постійно приділяти виняткову увагу соціально-економічному розвитку сільських територій. Віктор Янукович

Сьогодні в ході відкриття XXV Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2013» Президент України Віктор Янукович наголосив на необхідності постійної уваги до актуальних проблем розвитку сільських територій. «Слід постійно приділяти виняткову увагу соціально-економічному розвитку сільських територій, гарантуванню соціальних стандартів та підвищенню якості життя українських селян», - сказав Віктор Янукович.

За його словами, це питання потребує напрацювання нових державних підходів.

«Передусім ми маємо зосередити зусилля на відпрацюванні нових підходів державної політики у сфері розвитку агропромислового комплексу та сільської місцевості. Ми повинні активно впроваджувати інноваційні технології у виробництво та здійснити суттєве технічне переоснащення галузі. Це дозволить істотно підвищити конкурентоспроможність вітчизняної продукції на світовому ринку», - заявив Глава держави.

Президент підкреслив, що надання державної підтримки селянам має бути стабільним та передбачуваним, що дозволить їм ефективніше працювати. Також він зазначив, що розпочата робота з дерегуляції господарської діяльності та створення сприятливого бізнес-середовища триватиме й надалі.