Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться ІІІ Міжнародний форум «Україна - ЄС: новий рівень кооперації»

В Харкові відбудеться ІІІ Міжнародний форум «Україна - ЄС: новий рівень кооперації»

Про це на прес-конференції на тему «Святкування Дня Європи в Харківській області» розповіли заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов і заступник директора Харківського регіонального інституту НАДУ при Президентові України Володимир Нікітін.

Денис Ткачов розповів про те, що наше місто завжди бере найактивішу участь у святкуванні Дня Європи. Він також підкреслив, що Харків одне з небагатьох міст, які у святкових заходах суміщають два компоненти - серйозну дискусію, яка проходить у вигляді форуму, і безпосередньо саме святкування.

Володимир Нікітін зазначив, що ІІІ Міжнародний форум «Україна - ЄС: новий рівень кооперації» проводитиметься на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У роботі форуму візьмуть участь іноземні та вітчизняні експерти, представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні та Харкові, і місцевих органів виконавчої влади.

«Цього року вперше в рамках проведення форуму відбудеться телеміст у прямому ефірі. Свою участь у телемості вже підтвердив генеральний секретар Асоціації європейських прикордонних регіонів Мартін Гільєрмо Рамірес. У рамках спілкування в першу чергу хотілося б торкнутися питання створення та розвитку європейських регіонів і дізнатися про досвід єврорегіонального співробітництва», - зазначив Денис Ткачов.