Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

56 підприємств представляють Харківщину на 25-й Міжнародній агропромисловій виставці Агро-2013

56 підприємств представляють Харківщину на 25-й Міжнародній агропромисловій виставці Агро-2013

Сьогодні делегація Харківської області на чолі з директором Департаменту АПР ХОДА Віталієм Пановим бере участь у 25-ій Міжнародній агропромисловій виставці Агро-2013, яка з 22 по 25 травня працюватиме на території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, проспект Глушкова, 1). Харківщина традиційно представлена на виставці однією з найбільших та наймасовіших експозицій – 56 підприємств виробничої, наукової, харчової та переробної галузей демонструють здобутки регіону в аграрному секторі економіки.

Після офіційної церемонії відкриття у межах виставки розпочав роботу Міжнародний форум «Світовий зерновий ринок – тенденції, ризики, ініціативи», в якому беруть участь керівники Міністерств сільського господарства України та інших країн, зокрема, Чехії, Польщі, Литви, а також представники Організації ООН з питань продовольства та сільського господарства (ФАО).

Під час цього заходу будуть обговорюватися питання глобальної продовольчої безпеки та шляхи упередження ризиків, перспективи співробітництва в зерновій сфері, питання важливості зернового ринку для розвитку продовольчого сектору, а також забезпечення прозорості світового ринку зерна й посилення координації дій у межах глобальної системи моніторингу аграрних ринків.

Теги