Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині нагороджені кращі працівники банківських установ

На Харківщині нагороджені кращі працівники банківських установ

Сьогодні у Малій залі Будинку рад відбувся урочистий прийом з нагоди професійного свята - Дня банківських працівників. У заході взяли участь заступник голови Харківської ОДА Андрій Моченков, голова постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради Людмила Немикіна. Андрій Моченков від імені голови ОДА Михайла Добкіна привітав працівників банківської системи з їх професійним святом, побажав надійних партнерів, збільшення капіталів і заслуженого визнання клієнтів.

«Банківська система Харківщини є однією з найбільш розвинених в Україні. Це не випадково, адже Харків історично був купецьким і банківським центром. Сьогодні ми продовжуємо ці традиції. На сьогоднішній день на території Харківської області здійснює свою діяльність 7 самостійних банків, 10 філій і 1249 відділень. Більше того, саме банківська сфера в силу сформованих традицій є інвестиційним локомотивом на Харківщині. Саме через неї в наш регіон надійшла левова частка іноземних інвестицій. Незважаючи на складну ситуацію, зафіксовано зростання депозитної бази банківських установ, зростання обсягів операцій з кредитування економіки регіону в національній валюті, відзначається стабільність на валютному ринку і відсутність значних коливань обмінного курсу до долара США. Серед завдань взаємодії сьогоднішнього дня - відкриття доступу до кредитного ресурсу не тільки для великих корпорацій і виробників, але і для підприємств середнього та малого бізнесу. А також фінансова підтримка інноваційних проектів у регіоні», - сказав заступник голови ОДА.

Кращим працівникам банківських установ Андрій Моченков разом з Людмилою Немикіною вручив Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради, а також подяки голови ХОДА та облради.