Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У структурі Харківської ОДА планують створити Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону

У структурі Харківської ОДА планують створити Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону

Як зазначив сьогодні в ході розширеного засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ голова ХОДА Михайло Добкін, за три роки було дуже багато зроблено для того, щоб Харківський регіон в плані конкурентоспроможності був на передових позиціях серед всіх регіонів України. Тепер настав час зробити наступний крок для поліпшення бізнес-клімату Харківського регіону - переформатувати організаційну структуру ОДА і створити Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону.

«Сьогодні ми бачимо життєву необхідність створити спеціальний Департамент, який займатиметься одним питанням - підвищенням конкурентоспроможності регіону. Сюди буде входити все, що ми вже напрацювали за цей час, плюс те, що, на наш погляд, дозволило найбільш успішним державам за останні роки істотно поліпшити інвестиційний клімат у своїх країнах. Це все необхідно для того, щоб, виявляючи слабкі напрямки, перебудовуючись, увійти до числа лідерів із залучення інвестицій і поліпшення бізнес-клімату», - сказав голова області.

Михайло Добкін звернувся до всіх присутніх у залі з проханням підтримати створювану структуру.

«Сьогодні я звертаюся до всіх присутніх з тим, щоб ми всі разом на першому етапі попрацювали над тим, щоб становлення Департаменту відбулося швидко і без збоїв. У кожного успішного підприємства в Харкові є певний досвід, є партнери, в тому числі і за межами країни. Я думаю, що досвід усіх успішних організацій і підприємств стане в нагоді новому Департаменту. А він відпрацює потім сторицею», - додав губернатор Харківщини.