Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщину завітала делегація Національної спілки письменників України

На Харківщину завітала делегація Національної спілки письменників України

Відбулася зустріч директора Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитра Кузнєцова з членами Національної Спілки письменників України, які відвідали Харківщину в рамках проведення Шевченківського літературно-мистецького свята «В сім'ї вольній, новій». Дмитро Кузнєцов привітав гостей від імені голови ХОДА та подякував за можливість взяти участь Шевченківському літературно-мистецькому святі.

«В цьому році саме Харківській області випала честь проводити Шевченківське літературне-мистецьке свято «В сім'ї вольній, новій», і ми дуже раді бачити його учасників, - сказав Дмитро Кузнецов. - Хочу сказати, що, відповідно до плану, затвердженого головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним, передбачена низка яскравих заходів, таких як святковий концерт, художня вистава, виставка «Мальовнича Україна», Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Толока» та багато інших».

Директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації також зазначив, що завтра заплановані творчі зустрічі письменників зі студентами Харківських ВНЗ.

«Ми схиляємо голови перед Харківщиною, ми знаємо, що таке перша столиця України, і ми задоволені тим, що зустрінемося з молоддю Харкова, що донесемо їм правду про сучасну літературу і скажемо, що ми дуже раді, що разом з нами буде великий загін харківських письменників, здобутками яких ми пишаймось, любимо і вважаємо своїми братами і сестрами», - сказав заступник голови НСПУ Михайло Каменюк.