Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Директором Центру екстреної медичної допомоги призначено Віктора Забашту

Директором Центру екстреної медичної допомоги призначено Віктора Забашту

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма 14 травня представив колективу комунального закладу охорони здоров’я «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» нового керівника. Згідно з розпорядженням голови ХОДА Михайла Добкіна на цю посаду призначений Віктор Забашта.

«Новостворений заклад отримав керівника, який має величезний досвід в організації роботи швидкої медичної допомоги. Декілька років він працював керівником відповідної міської установи, яка зробила прорив у впровадженні та використанні у роботі швидкої допомоги системи супутникової навігації. Досвід його роботи дозволить адаптувати цю систему в районах області, де вже завершене оснащення необхідним технічним обладнанням автомобілів швидкої допомоги», - зазначив Ігор Шурма.

Також 14 травня заступник голови ХОДА представив нового керівника – Ларису Рощенюк – колективу комунального закладу охорони здоров’я «Обласний шкірно-венерологічний диспансер №1». Обидва керівники згідно з новими вимогами законодавства уклали контракти на 5 років.