Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зустрічі з ветеранами виховують у молоді дух патріотизму

Зустрічі з ветеранами виховують у молоді дух патріотизму

В ході проекту «Чай з губернатором», в рамках якого голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з ветеранами та молоддю, ветеран ВВВ, учасник параду Перемоги 1945 року, Почесний громадянин міста Харкова Дмитро Крячко подякував голові області за можливість безпосереднього спілкування з молоддю. «Я дуже радий, що сьогодні губернатор організував нам зустріч з нашою молоддю. Це дуже вчасно, і спасибі вам за це від нас, від ветеранів війни, які пройшли важкий шлях. Нам завжди хотілося зустрічатися з молодим поколінням, нам цікаво, що б діти хотіли чути від нас, що хотіли б бачити на екранах телевізорів, щоб ми могли відповісти на їхні запитання», - сказав ветеран.

У свою чергу студентка 1 курсу Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Аріна Бездітко зазначила, що подібні зустрічі дуже важливі і для молоді, оскільки виховують у молодих людях дух патріотизму.

«Мені хотілося б висловити подяку за те, що в нашому житті бувають такі зустрічі. У такій живій бесіді дійсно розумієш всю гордість за людей, які воювали за нашу Батьківщину. Це найкращі хвилини, які дійсно виховують в дітях дух патріотизму. Хотілося б додати, що у Великій Вітчизняній війні брав участь мій дідусь, Андрій Павлович Бездітко. Він був нагороджений орденом «Червоної зірки», звільняв Харків. Єдине, про що він шкодував, що Перемогу він зустрів не в Німеччині», - додала вона.