Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина готується до великого свята – Дня Перемоги

Харківщина готується до великого свята – Дня Перемоги

Як повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов, стало традицією, що кожен район Харківської області на досить високому організаційному та творчому рівні підходить до цієї знаменної дати. 7 травня відбувся святковий концерт для ветеранів Харкова та області, а в ході урочистого прийому були відзначені почесними нагородами облдержадміністрації та облради представники ветеранських організацій.

«Особливістю цього року є проведення акції-конкурсу фоторобіт «Незгасима пам'ять». Ми хочемо, щоб до цієї роботи долучилася широка громадськість Харківської області: і учнівська молодь, і ветерани Великої Вітчизняної війни, і всі, кому небайдужа наша історична пам'ять. Акція вже стартувала, а підсумки ми будемо підбивати восени в рамках святкування Дня визволення Харківської області», – зазначив Дмитро Кузнєцов.

Директор Департаменту також підкреслив, що при підготовці до святкування Дня Перемоги враховуються не тільки культурні заходи, а й питання, пов'язані із соціальним захистом і медичним обслуговуванням ветеранів.