Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветеранам ВВВ надається максимальна допомога

Ветеранам ВВВ надається максимальна допомога

Як відзначив в ході прес-конференції начальник управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації Володимир Зінченко, у Обласному госпіталі ветеранів війни абсолютно всі ветерани та інваліди ВВВ можуть отримати комплексну медичну допомогу.

«Якщо в 2011 році вартість харчування в госпіталі становила близько 20 грн., то в 2012 році - 35 грн. на пацієнта на добу Теж саме можна сказати і про забезпечення медикаментами. Всі ветерани та учасники війни стоять на обліку і можуть користуватися послугами цього госпіталю. Там достатньо місць, медичного персоналу та обладнання для того, щоб надати якісну медичну допомогу. Ми в боргу перед ветеранами і багато зобов'язані для них зробити», - сказав Володимир Зінченко.

Також він додав, що всі ветерани до Дня Перемоги отримали матеріальну допомогу. Крім цього, за пропозицією обласного міжнародного комітету ветеранів Великої Вітчизняної війни обласному госпіталю ветеранів війни на придбання нового медичного обладнання було перераховано близько 300 тис. грн.