Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створення обласного КП «Ритуал» дасть можливість вирішити багато проблемних питань

Створення обласного КП «Ритуал» дасть можливість вирішити багато проблемних питань

Говорячи про створення Харківського обласного комунального підприємства «Ритуал» в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади», голова ХОДА Михайло Добкін розповів про те, що бюджети різних рівнів виділяють гроші на похорон певної частини населення або беруть на себе повністю оплату поховання тих людей, які мають особливі заслуги перед державою.

«Ряд мешканців Харківської області, які проживають на невеликій відстані від Харкова, зіткнулися з такою проблемою: люди не можуть поховати своїх родичів на харківських кладовищах, хоча їм так було б набагато ближче і зручніше. Справа в тому, що не можна згідно з Бюджетним кодексом фінансувати з різних бюджетів один і той же напрям. Тому, відповідаючи на вимоги і прохання жителів нашого регіону, депутати Харківської обласної ради створили обласне комунальне підприємство «Ритуал», - сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА зазначив, що Харківське обласне КП «Ритуал» працюватиме в тісному контакті з комунальним підприємством «Ритуал» міста Харкова, і це дасть можливість вирішити багато проблемних питань.