Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін вручив нагороди переможцям обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року»

Євген Савін вручив нагороди переможцям обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року»

Сьогодні у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів «Вихователь року». У заході взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, заступник голови Харківської облради Людмила Давидова, голова Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, голова постійної комісії з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин облради Лідія Дулуб та голова журі конкурсу, ректор Харківської гуманітарно-педагогічної академії Галина Пономарьова.

«Хочу передати слова вітання та поваги від голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна всім учасникам, лауреатам та переможцям конкурсу. Потрібно володіти величезним рівнем довіри у батьків, щоб вони доручили фактично незнайомій людині власну дитини, і та довіра, яку ваші колективи заслужили у жителів Харківщини, викликає величезну повагу. Ви даєте цим маленьким дітям знання, які дозволяють їм навчитися розуміти, що добре і що погано, що гарно, а що ні. Напевно, це найголовніше. Величезне спасибі вам за цей труд», – зазначив у своєму вітальному слові заступник губернатора.

Євген Савін вручив призи і цінні подарунки переможцям конкурсу. У номінації «Вихователь дітей 5-річного віку» перемогла вихователь Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №427 Харківської міської ради» Юлія Пройдакова. У номінації «Музичний керівник» – музичний керівник Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №24 Харківської міської ради» Людмила Сидоренко та у номінації «Досвідчений вихователь» – вихователь Красноградського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №5 Красноградської міської ради Харківської області Тетяна Павлова.