Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся легкоатлетичний пробіг «Слобожанська Олімпійська миля»

У Харкові відбувся легкоатлетичний пробіг «Слобожанська Олімпійська миля»

27 квітня у Харкові проводилися масові змагання з бігу по шосе «Слобожанська Олімпійська миля – 2013», присвячені 68-й річниці від Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Участь у традиційному щорічному пробігу в цьому році взяло 3543 харків’янина різної вікової категорії, - повідомляє офіційний сайт Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА.

Змагання відбулися в два етапи. Спочатку на майдані Свободи стартували учні загальноосвітніх шкіл, НВК та гімназій Харкова. У другому забігу участь взяли студенти вищих навчальних закладів всіх рівнів акредитації, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, члени колективів фізичної культури, спортивних клубів Харкова та області, спортсмени-ветерани та спортсмени с обмеженими фізичними можливостями.

Фінішували усі учасники пробігу на майдані Рози Люксембург, де і відбулося нагородження переможців.

Переможці та призери змагань в усіх категоріях були нагороджені кубками, медалями та дипломами від Харківської облдержадміністрації та Харківської міської ради. Крім цього всі учасники отримали сертифікат учасника пробігу «Слобожанська Олімпійська миля – 2013».

«Слобожанська Олімпійська миля» - це традиційний масовий захід, який дає старт легкоатлетичному сезону. Вона вже проводиться в одинадцятий раз, і приємно, що кожного року в ній бере участь ще більша кількість харків'ян», - зазначив заступник директора Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Сергій Христоєв.

Теги