Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкрилася виставка робіт Ані Щербакової «В Країні Добрих Надій»

У галереї «Бузок» відкрилася виставка робіт Ані Щербакової «В Країні Добрих Надій»

Сьогодні в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкрилася виставка робіт Ані Щербакової «В Країні Добрих Надій». В експозиції представлено 75 робіт, і це тільки мала частина всіх малюнків дівчинки. Як відзначила її викладач з образотворчого мистецтва Людмила Чемоданова, Ані всього 10 років, але в її життєвому багажі - тисячі аркушів розмальованого паперу і кілограми списаних фарб.

«Аня працює з 8 місяців. Саме в такому віці мама дала їй у руки олівець. З того часу вона його не випускає. Зараз дівчина володіє практично всім арсеналом графіки - від простого олівця до туші, пера, також малює гуашшю, аквареллю. Дивлячись на її роботи, розумієш, що ти знаходишся в якійсь чудовій країні, де все позитивне. Улюблені, невичерпні теми робіт юної художниці - це пейзажі, натюрморти і тварини», - сказала Людмила Чемоданова.

Виставка юної художниці триватиме два тижні. Викладач подякувала галереї «Бузок» за можливість представити роботи юної художниці широкій публіці, оскільки це перша виставка дівчинки. Вона підкреслила, що тут їх зможуть побачити жителі міста, небайдужі до мистецтва.