Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тільки всі разом ми можемо вдосконалити систему правосуддя, зробити її більш прогресивною та ефективною. Михайло Добкін

Тільки всі разом ми можемо вдосконалити систему правосуддя, зробити її більш прогресивною та ефективною. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь у Науково-практичній конференції на тему «Організація роботи та адміністрування в господарських судах України». «Однією з умов входження України до спільноти європейських держав є реформа судової системи. Сьогодні правосуддя в Україні, на жаль, не є досконалим. І тільки ми, і тільки всі разом можемо його удосконалити, зробити більш прогресивним і ефективним», - зазначив голова ХОДА в ході конференції.

За його словами, реформи, ініційовані Президентом України, закладають основний демократичний принцип - захист прав людини. Новий Кримінально-процесуальний кодекс України надає в розпорядження правоохоронних органів сучасні та дієві механізми боротьби зі злочинністю. Він сприяє підвищенню оперативності, ефективності та справедливості кримінального судочинства.

«Я впевнений, що судам вдасться впровадити в практику всі прогресивні нововведення, які допоможуть вивести судову систему України на новий європейський рівень. Всі ви професіонали у своїй справі, тому я впевнений, що кожен з вас має досвід, до якого варто прислухатися. Упевнений, що це і стане предметом професійного обговорення на конференції. Спільними зусиллями вам вдасться виробити єдині рекомендації, які вдосконалять та налагодять організацію роботи в господарських судах України», - підкреслив Михайло Добкін.

Теги