Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині підведено підсумки обласного рейтингу діяльності органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту за 2012 рік

На Харківщині підведено підсумки обласного рейтингу діяльності органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту за 2012 рік

Сьогодні під час наради з підведення підсумків обласного рейтингу діяльності органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту за 2012 рік директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця нагородив Пам’ятними кубками и грамотами переможців і призерів обласного рейтингу діяльності структурних підрозділів органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту за 2012 рік, а також переможців огляд-конкурсу у номінаціях: «Кращий спортсмен року», «Кращий тренер року», «Краща організація року».

За його словами, у 2012 році Харківський регіон виглядав гідно. Наші спортсмени в цілому завоювали 14 медалей на Олімпійських та Паралімпійських іграх, багато спортсменів увійшли в 10-ку кращих олімпійців.

«За минулий рік Харківська область на міжнародних змаганнях всього завоювала більше 360 медалей, з них 123 - золоті, 133 - срібні, 104 - бронзові. Школа вищої спортивної майстерності найкраща в Україні з підготовки спортсменів. Також стабільно краща Харківщина в інваспорті. За рейтингами з олімпійських та неолімпійських видів спорту Харківський регіон посідає другі місця», - сказав Дмитро Перепелиця.