Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нагороджено лауреатів та переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2012»

Нагороджено лауреатів та переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2012»

Сьогодні відбувся урочистий прийом з нагоди проведення церемонії нагородження лауреатів та переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2012». У заході взяли участь заступник голови Харківської ОДА Андрій Моченков, голова ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська. Андрій Моченков зазначив, що сьогодні Харківщина - це область, яка динамічно розвивається і яка по праву може пишатися своїм внеском в економічне та культурне життя України. Також він звернувся зі словами подяки до керівників найбільших підприємств області, які були присутні на нагородженні.

«Ефективно організована робота ваших підприємств дозволяє Харківській області формувати основу для стійкого і перспективного розвитку нашого регіону. Ви є великими експортерами. Ваша продукція затребувана не тільки в Україні, але й за її межами. Ваш внесок в економіку забезпечує місце Харківської області в четвірці областей України, які формують 75% надходжень до бюджету країни. Ваші підприємства - представники соціально-відповідального бізнесу. Завдяки вашій роботі в Харківській області є можливість підтримувати високі соціальні стандарти. Ви формуєте не тільки економічну міць Харківської області, але й забезпечуєте гуманітарний розвиток людського потенціалу. Ваша чесна позиція та наполеглива праця - це вагомий внесок в майбутнє України і в реалізацію обраного владою курсу реформ в економіці», - звернувся Андрій Моченков до представників підприємств.

Після вітального слова переможцям Всеукраїнського рейтингу були вручені почесні нагороди та грамоти від облдержадміністрації та обласної ради.

Теги