Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон в області проходив стабільно

Опалювальний сезон в області проходив стабільно

«Опалювальний сезон 2012/2013 років Харківській області був розпочатий своєчасно і проходив стабільно. 15 квітня будуть підбиті його підсумки, але вже зараз можна сказати, що цей опалювальний сезон пройшов гідно», - зазначив в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської ОДА Роман Грива.

За його словами, цьому сприяло виконання в міжопалювальний період у повному обсязі всіх запланованих заходів з підготовки сфери ЖКГ області до осінньо-зимового періоду. З початку опалювального сезону в області проводився щоденний моніторинг проходження опалювального сезону. Цілодобово працювали диспетчерські служби. «Ми оперативно реагували на ті чи інші проблеми, які виникали в області. Таких проблем було набагато менше в порівнянні з минулим опалювальним сезоном. У нас не було багатогодинного відключення тепла або води, тобто все це усувалося в нормативні терміни», - зазначив Роман Грива.

Він також повідомив, що вже підготовлено розпорядження про закінчення опалювального сезону в області. За сприятливих погодних умов, а саме при збереженні протягом 3 діб середньої температури повітря не нижче 8 градусів тепла, воно буде підписано губернатором. «Судячи з прогнозу погоди, опалювальний сезон закінчиться орієнтовно в середині квітня», - підкреслив Роман Грива.

Теги