Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 1 травня планується завершити всі роботи з благоустрою кладовищ, братських могил, парків, скверів та всіх меморіальних комплексів

До 1 травня планується завершити всі роботи з благоустрою кладовищ, братських могил, парків, скверів та всіх меморіальних комплексів

Як зазначив в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської ОДА Роман Грива у всіх районах Харківської області вже проводяться суботники. Крім цього, у всіх містах обласного значення та районах затверджені відповідні розпорядження про проведення на цих територіях акції «За чисте довкілля».

«У цьому році ми плануємо ліквідувати 1728 стихійних звалищ, виконати санітарну очистку і привести в належний стан території 772 парків і скверів. Також навести порядок на 2200 дитячих майданчиках і понад 970 спортивних майданчиках. Крім цього, заплановано прибирання прибудинкової території. Це майже 24,5 млн. кв. м. Планується ще виконати благоустрій 1920 кладовищ, 1177 братських могил, почесних поховань. Причому поставлено завдання до 1 травня всі роботи з благоустрою кладовищ, братських могил, парків, скверів та всіх меморіальних комплексів завершити», - сказав Роман Грива.

За його словами, для виконання цих завдань згідно з планами райдержадміністрацій та райрад передбачається використання близько 77 млн. грн. З них більше 30 млн. грн. - позабюджетні кошти.