Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області розроблено перелік об'єктів у сфері культури, які підлягають ремонту

У Харківській області розроблено перелік об'єктів у сфері культури, які підлягають ремонту

Сьогодні в ході наради з питання перспективи розвитку культурно-гуманітарної сфери в Харківській області голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін розповів про те, що в питанні гуманітарного розвитку Харківського регіону максимальна увага приділена саме знаковим проектам. «Ми зосередилися на найбільш знакових для регіону проектах, на тих проектах, які можуть поліпшити якість життя і повернути людям віру в те, що навіть у цей складний час можна вирішувати серйозні і великі завдання. Наприклад, в Печенізькому районі за півтора року побудований прекрасний, сучасний будинок культури, в якому сьогодні розміщені спортивні секції району, там же займаються творчі дитячі колективи», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА розповів про те, що розроблений перелік, в якому зазначені об'єкти у сфері культури, які потребують ремонту, і терміни закінчення ремонту.

«Найголовніше - люди бачать, що нічого неможливого немає. І якщо сьогодні в їх районному центрі або селі не відремонтований або не побудований якийсь об'єкт культури, то вони повинні знати - це обов'язково станеться найближчим часом», - сказав Михайло Добкін.