Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області доручення глави держави виконується на 100%

В Харківській області доручення глави держави виконується на 100%

Про це в ефірі програми «Від влади до громади» розповів голова ХОДА Михайло Добкін. Він підкреслив, що згідно з Національним планом дій в найкоротші терміни буде завершена робота з пропозицій щодо внесення змін до «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року».

«Доручення глави держави в Харківській області виконується на 100%. Нові державні програми ми просто додамо в нашу стратегію. А що стосується місцевих регіональних програм, то проведемо детальне вивчення. Якщо програма виконується і фінансується достатньо, а достатньо це понад 60%, то її треба залишати і по можливості розширювати. А якщо програма існує тільки на папері, тоді її потрібно закривати», - зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін розповів, що робота з синхронізації регіональних програм з Національним планом дій була ініційована ще в 2010 році. У «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року» чітко прописана кількість регіональних програм, які будуть діяти на території Харківської області.

«Сьогодні необхідно нові державні програми привнести в наше життя і підкоригувати регіональні під ті вимоги, які висуває Кабінет Міністрів України», - сказав голова ХОДА.