Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До прибирання прибудинкових територій потрібно максимально залучати населення

До прибирання прибудинкових територій потрібно максимально залучати населення

Як наголосив сьогодні в ході обласної селекторної наради перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, до прибирання території області мають бути максимально залучені усі мешканці. Зокрема, людям необхідно взяти участь у прибиранні прибудинкових територій. «До прибирання прибудинкових територій потрібно максимально залучати населення. Потрібно розвішувати оголошення, проводити агітаційну роботу, щоб всі біля своїх будинків прибрали сміття, яке нагромадилося за зиму. До робіт потрібно залучати школярів і студентів. Але і всі комунальні служби повинні провести суботники на своїх територіях», - підкреслив він.

За словами Валентина Дулуба, всі роботи мають бути закінчені до 1 травня, тому прибирання територій потрібно починати вже зараз, оскільки обсяг робіт досить великий.

«Приведення в порядок фасадів будинків, миття скла, вітрин, фарбування парканів - все це має бути зроблено. Особливу увагу потрібно приділити дорогам, вулицям. Всі дороги мають бути прибрані, включаючи узбіччя. Всі придорожні лісосмуги повинні бути в ідеальному порядку. Потрібно зробити дорожню розмітку, привести в порядок світлофори і дорожні знаки всередині населених пунктів і за їх межами. Також в перелік робіт потрібно додати дитячі та спортивні майданчики, сквери та парки», - підкреслив перший заступник голови області.

Першочергове завдання, за його словами, - це ліквідація несанкціонованих звалищ, а також приведення в порядок братських могил та меморіальних комплексів.