Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 150 керівників культурно-дозвільних установ оштрафовані за недотримання правил пожежної безпеки

Майже 150 керівників культурно-дозвільних установ оштрафовані за недотримання правил пожежної безпеки

Як повідомив сьогодні в ході засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС в.о. заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки в Харківській області Ігор Піндер, з метою попередження виникнення пожеж та загибелі людей у місцях з масовим перебуванням людей зараз в Харківській області проводиться комплекс організаційно-практичних заходів, спрямованих на поліпшення стану пожежної безпеки в культурно-видовищних закладах, зокрема , нічних клубах, ресторанах, дискотеках та інших розважальних закладах.

Керівникам об'єктів даної категорії направлена відповідна інформація з роз'ясненнями щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на своїх об'єктах. Під час перевірки з адміністраторами та обслуговуючим персоналом цих об'єктів проводяться протипожежні інструктажі, роз'яснюється порядок застосування вогнегасника, а також проводяться практичні відпрацювання оперативних планів і карток пожежогасіння, відпрацьовуються на практиці дії персоналу під час евакуації людей у випадку пожежі.

«Вже сьогодні за результатами перевірок 148 керівників притягнуто до адміністративної відповідальності, заборонено експлуатацію 6 об'єктів і 45 пожежонебезпечних дільниць електромереж, направлено 75 інформацій в органи виконавчої влади та місцевого самоврядування про недоліки в протипожежному захисті об'єктів з масовим перебуванням людей», - зазначив Ігор Піндер.

Теги