Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде працювати 855 літніх таборів

У Харківській області буде працювати 855 літніх таборів

Як повідомив в ході засідання обласного штабу з питання організації оздоровлення та відпочинку дітей заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, на території області у 2013 році планується робота 855 таборів. Загалом має бути відкрито 37 заміських стаціонарних таборів, 796 пришкільних таборів, 18 таборів праці та відпочинку і 4 наметових містечка.

Заступник губернатора також відзначив, що в 2013 році планується відновлення роботи 3 таборів, що не функціонували в 2012 році, а саме: «Чайка» Харківського державного училища фізкультури, «Берізка» ДНВО «Комунар» і «Політ» ПАТ «Південкабель». Також відновить роботу переданий у комунальну власність Чугуївського району з балансу ДП «Електроважмаш» табір «Лісова казка», який не працював з 2005 року. Тепер він перейменований в «Турист».

«Це буде нова форма роботи з оздоровлення дітей на території не тільки Харківської області, але і всієї України. Там буде військово-патріотичний табір, де з дітьми будуть працювати справжні офіцери. Окрім оздоровлення він буде прищеплювати навички, корисні для майбутніх воїнів», – заявив Євген Савін.