Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році Харківщина має залишитися лідером з оздоровлення та відпочинку дітей

У 2013 році Харківщина має залишитися лідером з оздоровлення та відпочинку дітей

«Ми провели оздоровчу кампанію 2012 року, підбили підсумки, і вже готуємося в поточному році, не зменшуючи темпів, утримати свої лідерські позиції. Робота з підготовки та проведення оздоровчої кампанії в минулому році оцінюється як успішна. Але це не означає, що тепер можна розслабитись і вважати, що все вже добре, необхідно сьогодні узгодити всі дії і так само успішно підготуватися до проведення кампанії в 2013 році», – зазначив у своєму виступі під час засідання обласного штабу з питання організації оздоровлення та відпочинку дітей голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він нагадав, що одним з факторів успіху Харківської області у попередні роки було неформальне і нестандартне інформування населення про можливості оздоровлення дітей. Була використана наочна агітація в місцях масового скупчення людей і в громадському транспорті.

«Цю роботу треба продовжити, в тому числі через засоби масової інформації. Будь-яким зручним та доступним для нас способом до людей необхідно доносити інформацію про можливості оздоровлення дітей», – підкреслив губернатор.