Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав працівників театральної галузі Харківщини з їх професійним святом

Михайло Добкін привітав працівників театральної галузі Харківщини з їх професійним святом

В Харківському державному академічному російському драматичному театрі ім. О.С. Пушкіна 26 березня відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня театру, в яких взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, його перший заступник Олена Олешко, заступник міського голови Ігор Терехов, заступник голови ХОДА Євген Савін, вдова колишнього директора театру, народного артиста України Олександра Барсегяна Ніна Сафронова. В ході урочистостей Михайлу Добкіну було вручено свідоцтво Почесного члена Спілки театрального товариства. Також губернатор привітав працівників театральної галузі Харківщини зі святом і вручив кращим з них почесні нагороди Харківської облдержадміністрації.

«Я абсолютно впевнений, що багато хорошого і корисного можна зробити в нашому рідному місті, тому що у нас чудові актори, прекрасні, талановиті режисери, а головне - вдячні та інтелектуальні глядачі. Я бажаю всім, хто прагне знайти в театрі гру, постановку, прекрасне дійство, завжди знаходили це. Незважаючи на вік, всі наші театри молоді, і у них завжди будуть глядачі», - сказав Михайло Добкін.

Завершив святковий вечір концерт, підготовлений акторами різних харківських театрів. Кожен з них представив увазі гостей свій короткий спектакль.