Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав співробітників обласного управління Служби безпеки України з професійним святом

Михайло Добкін привітав співробітників обласного управління Служби безпеки України з професійним святом

Сьогодні в Харкові відбулися урочистості з нагоди Дня Служби Безпеки України. Голова ХОДА Михайло Добкін привітав співробітників управління СБУ в Харківській області з професійним святом та подякував за службу на благо всіх мешканців області. «Управління СБУ в Харківській області існує не як окрема організація, а як органічна частина системи правоохоронних органів Харківської області. Співпраця з облуправлінням МВСУ та органами прокуратури, а також обласною державною адміністрацією - безумовне тому підтвердження. Викликає повагу і той факт, що управління СБУ використовує в основному практику роботи на попередження, що дає можливість запобігти злочину ще на етапі його підготовки», - сказав голова області.

Також Михайло Добкін вручив співробітникам облуправління СБУ обласні нагороди і разом із заступником міського голови Михайлом Фатєєвим передав ряду співробітників ключі від квартир.

«За роки незалежності вам довелося пройти нелегкий шлях становлення і реформування. І найголовніше, що в цих нелегких умовах не був втрачений сам дух служби, високий інтелектуальний рівень, моральні та професійні якості, почуття обов'язку і честі. Співробітники управління СБУ взяли на себе роботу із забезпечення найбільш важливих і навіть небезпечних ділянок боротьби зі злочинністю.

Розкрито резонансні злочини, пов'язані з контрабандою в особливо великих розмірах, гучні справи про незаконну приватизацію. Встановлений жорсткий оперативний контроль за фінансово-кредитною системою. Ведеться активна боротьба з відмиванням коштів, отриманих незаконним шляхом. Це все - етапи вашої діяльності, зовні непомітної, але такої важливої​​», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до співробітників СБУ.

Теги