Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 7 по 28 квітня 2013 року в Харківській області відбудеться акція «Серце до серця»

З 7 по 28 квітня 2013 року в Харківській області відбудеться акція «Серце до серця»

З 7 по 28 квітня 2013 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» за підтримки Міністерства охорони здоров'я України вже всьоме буде проводитись Всеукраїнська благодійна акція з метою збору коштів на придбання медичного обладнання для лікарень України та закупівлю слухових апаратів для допомоги дітям з вадами слуху.

«28 квітня у всіх містах України волонтери Фонду з'являться на вулицях зі спеціальними скриньками. Кожен волонтер матиме ідентифікатор, який дає йому право збирати благодійність. Людині, яка кидає у скриньку гроші, приклеюється сердечко, щоб всі бачили, що ця людина щось зробила для інших. Потім волонтер йде у банк, віддає ящик, банк дає йому довідку про кількість зібраних грошей, він віддає його в регіональне представництво, працівники якого вивішують цю інформацію на офіційному сайті. Потім ми звітуємо про кількість зібраних грошей перед радою лікарів, вони вирішують, яке обладнання треба придбати», - сказав Єжи Конік.

За словами заступника директора Департаменту охорони здоров'я - начальника відділу з питань організації охорони дитинства та материнства ХОДА Тетяни Єфименко, в Харківській області розробляється план заходів в рамках акції, який найближчим часом буде затверджено. Крім того, допомогти фінансово на лікування дітей можна буде не тільки 28 квітня, але і з 7 по 28 квітня, перерахувавши гроші на благодійний рахунок.