Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківщини будуть розвивати співробітництво з Концерном BASF в хімічній, агрохімічній та будівельній сферах

Підприємства Харківщини будуть розвивати співробітництво з Концерном BASF в хімічній, агрохімічній та будівельній сферах

Сьогодні відбулася зустріч заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Юрія Сапронова з Генеральним директором українського представництва Концерну BASF паном Андреасом Ліром. «Мені особливо приємно зустрічатися з представником великої, дуже старої німецької компанії. 6 квітня 2013 року вашій компанії буде 148 років. Особливої ​​поваги заслуговують економічні показники компанії. Тому що під час економічної кризи ви наростили свої обороти, і 73 млрд. євро - це дуже значна цифра для будь-якої компанії, яка працює на світовому ринку. Харківська область - це п'ятий ринок в Україні, п'ятий валовий регіональний продукт по Україні, це величезний ринок трудових ресурсів, найбільший в Україні науковий потенціал. Тому прихід на наш ринок такої компанії як BASF, дуже цікавий для нас. Думаю, що наше співробітництво буде взаємовигідним», - сказав Юрій Сапронов.

«BASF - це найбільший хімічний концерн у світі. З Україною ми вже працюємо 20 років і плануємо співпрацювати надалі. У цій країні ми бачимо дуже багато можливостей», - сказав Генеральний директор Українського представництва Концерну BASF Андреас Лір.

Під час зустрічі були обговорені питання інвестиційної привабливості Харківського регіону та перспектив співпраці підприємств Харківщини в хімічній, агрохімічної та будівельній сферах з Концерном BASF.