Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 березня відбудеться регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т.Г. Шевченка

16 березня відбудеться регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т.Г. Шевченка

16 березня об 11:00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) розпочнеться регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т.Г. Шевченка. У конкурсі братимуть участь читці – аматори і автори з районів і міст Харківської області. Конкурс проводиться у двох вікових категоріях: 1-а – дитяча, вік до 16 років включно, 2-а –доросла, вік від 17 років. До участі у конкурсі вже подано 40 заявок.

Конкурсна програма містить 2 номінації: номінація «Автор» передбачає один вірш на вільну тему і другий, присвячений Т. Г. Шевченку. Номінація «Виконавець» – один вірш або твір-проза з творчості Т.Г. Шевченка, або вірш про Шевченка, другий вірш – на вибір конкурсанта. Тривалість конкурсної програми до 5 хвилин.

Журі конкурсу буде оцінювати художній рівень твору, майстерність та самобутність його виконання. Лауреати конкурсу будуть запрошені до участі у Всеукраїнському літературно-мистецькому святі «В сім'ї вольній, новій…», що відбудеться у Харкові 22 травня 2013 року.