Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині значно зросло виробництво м'яса свійської птиці

На Харківщині значно зросло виробництво м'яса свійської птиці

Згідно зі статистичними даними, за січень 2013 року на Харківщині вироблено 32,2 тис. тонн соняшникової олії, 20,1 тис. тонн борошна, 8 тис. тонн хліба та хлібобулочних виробів, 2,8 тис. тонн обробленого рідкого молока, 1,2 тис. тонн ковбасних виробів, 0,2 тис. тонн вершкового масла. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов. «За вказаний період в області виробництво м'яса свійської птиці збільшилося в 297 разів у порівнянні з січнем 2012 року, в 1,6 рази зріс випуск безалкогольних напоїв, на 10–38% збільшилося виробництво свіжого неферментованого сиру, печива і вафель, різних круп та борошна грубого помелу, на 1% – ковбасних виробів», – зазначив він.

Теги