Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлений новий начальник Головного управління МВС у Харківській області

Представлений новий начальник Головного управління МВС у Харківській області

Сьогодні у Харкові заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь представив особовому складу Головного управління МВС у Харківській області нового керівника управління – генерал-майора міліції Олега Демченка. У якості почесних гостей в урочистостях взяли участь перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської облради Сергій Чернов, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін та інші. «Наказом Міністра внутрішніх справ генерал-майор міліції Віктор Козицький, який працював начальником Головного управління МВС у Харківській області, переведений для подальшого проходження служби у Сумську область. Я хотів би від імені Міністра та колегії МВС подякувати Віктору Івановичу за його роботу, сказати, що жодних недоліків у його службі не було відзначено, – заявив Сергій Лекарь. – Також хотів би довести до вас наказ про призначення генерал-майора міліції Олега Демченка начальником Головного управління МВС України у Харківській області. Олег Михайлович є кваліфікованим спеціалістом, і ми маємо певну надію на подальше покращення результатів регіону в цілому».

Від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна нового начальника ГУ МВС України в Харківській області привітав Валентин Дулуб. 

«Від імені губернатора хочу подякувати Віктору Козицькому за роботу, яку він проводив у Харківській області. За це час у нас налагодилися тісні конструктивні ділові відносини, які сприяли боротьбі зі злочинністю та організації громадського порядку. Харківська область другий рік поспіль посідає високе четверте місце серед регіонів України, і в цьому чимала його заслуга. І ми зробимо все можливе, щоб поліпшити ці показники. Сьогодні ми вітаємо на Слобожанщині Олега Демченко, ми завжди раді новим людям, і сподіваємось, співпраця з ним буде такою ж плідною і конструктивною», – зазначив Валентин Дулуб.

Довідка:
Начальник Головного управління МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Демченко Олег Михайлович народився 3 липня 1962 року у Микoлaївcькій oблacті. Службу в органах внутрішніх справ розпочав з 1983 року. Закінчив Національну академію внутрішніх справ України. 
У свій час обіймав керівні посади в УMBС Укpaїни в Микoлaївcькій та Донецькій oблacтях. Зокрема, очолював Пepвoмaйcьке міське yпpaвління міліції, відділ Упpaвління пo бopотьбі з opгaнізoвaнoю злочинністю Миколаївського УBС, працював зacтупником нaчaльникa УMBС Укpaїни в Микoлaївcькій oблacті, обіймав посаду заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області – начальника кримінальної міліції. З червня 2012 року до березня 2013 року був начальником ГУМВС України в Сумській області.