Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області планується газифікувати більше 20 сіл

У Харківській області планується газифікувати більше 20 сіл

У поточному році буде продовжена реалізація розпорядження Кабінету Міністрів України «Про добудову підвідних газопроводів». Обласною державною адміністрацією затверджено і направлено в НАК «Нафтогаз України» оновлений перелік об'єктів. Про це в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомив перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб.

«При фінансовій участі НАК «Нафтогаз України» передбачено газифікацію сіл Великий Орчик, Малий Орчик, Залінійне, Заріччя, Старе і Нове Мажарове Зачепилівського району, Червона Поляна та Іванівка Барвінківського району, сіл Хотомля, Петрівське, Старий Салтів Вовчанського району, сіл Мажарка і Серго Кегичівського району, Копані та Михайлівка Лозівського району, сіл Сінне, Шуби, Ріпки, Зарябінка, Леськівка, Коротке, Бідрягі, Степове і Вінницькі Івани Богодухівського району і т.д. На будівництво цих об'єктів необхідно більше 400 млн. грн. За сприятливими прогнозами в поточному році область має отримати не менше 100 млн. грн.», - сказав Валентин Дулуб.

Крім того, додав він, обласна адміністрація буде працювати з НАК «Нафтогаз України» з питання участі її підприємств у розвитку об'єктів соціальної сфери, в тому числі і об'єктів газифікації.

Теги