Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За підсумками 2012 року Харківська область у комплексній рейтинговій оцінці сфери житлово-комунального господарства посіла 3 місце

За підсумками 2012 року Харківська область у комплексній рейтинговій оцінці сфери житлово-комунального господарства посіла 3 місце

Про це сьогодні в ході пленарного засідання сесії Харківської обласної ради повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «У галузі житлово-комунального господарства за минулий рік вдалося зробити багато чого з запланованого. Наші успіхи відображені в динаміці рейтингових місць за всіма показниками. Якщо за 2011 рік ми за цими показниками були серед регіонів в числі останніх, то за підсумками 2012 року наша область у комплексній рейтинговій оцінці сфери житлово-комунального господарства вийшла на провідні позиції - 3 місце», - сказав голова області.

Він також додав, що проблем, які накопичилися в житлово-комунальному господарстві, дуже багато, і бюджетних фінансових ресурсів для одноразового їх вирішення недостатньо.

«Тільки формування здорового конкурентного середовища в житлово-комунальному господарстві дозволить досягти високої якості наданих послуг і при цьому обмежити зростання їх вартості. Саме тому особливу увагу ми приділяємо створенню об'єднань співвласників багатоквартирних будинків і вже другий рік поспіль ми лідируємо за кількістю створених ОСББ, виконавши річне завдання на 131%», - додав Михайло Добкін.

Теги