Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Серед регіонів України Харківська область посідає ІІ місце з олімпійських видів спорту та ІІІ місце - з неолімпійських

Серед регіонів України Харківська область посідає ІІ місце з олімпійських видів спорту та ІІІ місце - з неолімпійських

«У 2012 році спортсмени області на Олімпійських, Паралімпійських іграх, чемпіонатах, Кубках світу та Європи завоювали 360 медалей. Це - найвищий показник за роки незалежності України. За попередніми підсумками рейтингу 2012 року з спорту вищих досягнень область посідає ІІ місце з олімпійських видів спорту та ІІІ місце - з неолімпійських видів спорту серед регіонів України», - повідомив сьогодні під час пленарного засідання сесії Харківської обласної ради голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Також, за його словами, в області була проведена велика робота зі створення комфортних умов для занять як професійним, так і масовим спортом для всіх жителів області.

«У 2012 році був побудований фізкультурно-оздоровчий комплекс у Борівському районі, зал боксу в Печенізькому районі, 17 спортивних майданчиків зі штучним покриттям та 32 тренажерних комплекси в містах і районах області, проведено капітальний ремонт спортивної зали районного стадіону в селищі Близнюки, розпочато будівництво фізкультурно - оздоровчих комплексів в містах Первомайський, Лозова та Вовчанському районі», - сказав Михайло Добкін.