Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 124 млн. грн. передбачено у держбюджеті на утримання та ремонт доріг Харківської області в 2013 році

Майже 124 млн. грн. передбачено у держбюджеті на утримання та ремонт доріг Харківської області в 2013 році

«123 млн. 718 тис. грн. передбачено держбюджетом цього року на утримання та ремонт доріг Харківської області. Зараз відбувається процес розподілу цих коштів. Так по м. Харкову перелік об'єктів на суму 54 млн. 846 тис. грн. вже затверджений. На узгодженні знаходяться відповідні списки по районах області та містах обласного значення, мова йде про 32 млн. 850 тис. грн.», – повідомив в програмі «Час влади» на ХОД ТРК директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Роман Грива. Також на найближчу сесію обласної ради, яка відбудеться 5 березня, Департамент підготував на підставі пропозицій райдержадміністрацій список доріг для проведення капітального та поточного ремонту на суму 36 млн. 22 тис. грн., які будуть виділятися з обласного бюджету.

За його словами, в першу чергу в ці переліки увійшли найбільш соціально значимі дороги, якими проходять шкільні маршрути, здійснюються пасажирські перевезення, а також дороги, які після зими не забезпечують безпеки руху автотранспорту.

«У нас дороги, на які потрібно звернути увагу з точки зору безпечності проїзд, щоб забезпечити проїзд тієї ж швидкої допомоги. Райдержадміністрації, селищні ради, мери міст відпрацювали ці питання і подали нам списки. Зараз ми їх звіряємо зі скаргами, що надійшли нам протягом минулого року та зими, і потім вже ухвалимо виважене рішення», – сказав директор Департаменту.