Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За 11 років роботи в штаті Техас компанія «Шелл» створила більше 400 тис. робочих місць

За 11 років роботи в штаті Техас компанія «Шелл» створила більше 400 тис. робочих місць

У ході візиту в штат Техас делегація Харківської області на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним 27 лютого зустрілася з представниками Railroad commission Of Texas, яка є державним органом, що відповідає за транспорт, енергетику, видобуток корисних копалин, екологічну безпеку та інші питання.

Представники комісії розповіли, що не очікували такого значного економічного ефекту від видобутку сланцевого газу. Крім того, за 11 років роботи компанії «Шелл» в Техасі було створено понад 400 тис. робочих місць, в результаті чого на території штату з'явилися нові населені пункти, де живуть люди, що працюють на видобутку сланцевого газу. Також на зустрічі йшла мова про те, щоб фахівці з Харківської області відвідали штат Техас і ознайомилися з напрацюваннями Railroad commission Of Texas в галузі екології.

У ході зустрічі Михайлу Добкіну було вручено резолюцію Railroad commission Of Texas, в якій йдеться про підтримку розвитку взаємин з Харківської області в сфері енергетики.