Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На харківській сцені вперше в Україні прозвучить хіп-хоп з живим симфонічним оркестром

На харківській сцені вперше в Україні прозвучить хіп-хоп з живим симфонічним оркестром

У Харкові триває підготовка унікального проекту двох талановитих музичних колективів - Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» (МАСО) і відомої української групи «Танок на Майдані Конго» (ТНМК). Їх спільний великий концерт відбудеться 29 березня у великому залі Харківського національного академічного театру опери і балету імені М.В. Лисенко. Музиканти представлять оригінальні симфонічні аранжировки добре відомих хітів гурту ТНМК, а також презентують і нові композиції. Хіп-хоп з живим симфонічним оркестром на харківській сцені прозвучить вперше в Україні.

«У мене досить великий досвід роботи з різними колективами - симфонічний оркестр, оперний театр, абсолютно різні склади виконавців. Але співпраця з ТНМК - це для мене нова, дуже цікава робота. І я дуже цьому радий. Думаю, у нас все вийде на вищому рівні і ми доставимо велике задоволення шанувальникам як ТНМК, так і МАСО «Слобожанський», - розповів диригент МАСО «Слобожанський» Юрій Яковенко.

Довідка. МАСО єдиний в Україні професійний молодіжний симфонічний оркестр - центр підтримки та виховання талановитої молоді України. Протягом 20 творчих років МАСО «Слобожанський» співпрацює з найвідомішими диригентами і солістами в різних жанрах. Яскравий темперамент і глибина інтерпретації творів різних стилів та епох дозволяють оцінити професіоналізм музикантів на рівні кращих симфонічних оркестрів Європи.